Kunstenaarsgesprek bij De Ploegh

Zondag 4 februari om 15.00 uur | Derde kM-kunstenaarsgesprek door Frits Nolte


In samenwerking met het tijdschrift kM-kunstenaarsmateriaal interviewt Frits Nolte – zelf beeldend kunstenaar – Annette Fienieg, Flip Lambalk en Nannita van Veen. Fienieg is kinderboek illustrator en beeldend kunstenaar. Lambalk maakte vroeger monumentaal werk, tegenwoordig houtsneden die gegraveerd worden door een lasersnijder. Nannita van Veen is fotograaf en is docent digitale technieken.
Het gesprek gaat over de (grafische) technieken die de kunstenaars toepassen, én wat zij met hun werk vertellen. Wat betekenen oude druktechnieken in de 21e-eeuw? Waarom brengt een met de hand bedrukt vel papier ons in vervoering? kM-redacteur Anton Staartjes zal in kM 105 een verslag van het gesprek publiceren.


De galerie is open vanaf 13.00 uur – de toegang is gratis.

Galerie de Ploegh

Cultuurhuis bij Flint
Coninckstraat 58 
3811WK Amersfoort
(033) 475 07 70
info@deploegh.nl 


Reactie schrijven

Commentaren: 0