Klein Drukwerk III

Voor de Grand Finale van mijn mini-serie over klein drukwerk kan ik het natuurlijk alleen maar over het kleinste, fijnste drukwerk hebben: de postzegel.

 

Jammer dat het een uitstervende diersoort lijkt te zijn voordat ik er ooit een heb mogen tekenen!

Het staat al jaren op mijn wishlist. En ik heb ook wel eens een velletje van die doe-het-zelf-postzegels gemaakt die je bij post.nl kunt bestellen, maar dat is het toch niet echt.

Ik vraag ook altijd om een velletje mooie postzegels i.p.v. de saaie zegels op een rol.

En nu we het er toch over hebben wil ik ook een pleidooi houden voor echte post. Het zal wel een generatie-dingetje zijn, of valse romantiek, maar een echte envelop met een echte postzegel, handgeschreven natuurlijk, en dan daarin een goed gekozen kaart of (prehistorisch!) een brief, daar kan geen mailtje tegenop!

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0